English Premier League

English Premier League - Manchester City mot Southampton.

Premier League er den profesjonelle engelske ligaen for menns sammenslåtte fotballklubber. Denne ligaen ligger helt i toppen av ligasystemet i engelsk fotball og er landets desidert viktigste fotballturnering. Premier League består av 20 klubber som benytter et system for opprykk og nedrykk med The English Football League (EFL, bedre kjent som «The Football League»).

Odds på ELP

Premier League-sesonen 2016/17 står for døren, og det er på tide å se på odds på vinneren av Premier League i den kommende sesongen.

Normalt er de forsvarende mestrene altid blant topp-favorittene til å gjenvinne mesterskapet i England, men i år er det litt anderledes, ettersom regjerende mester fra Leicester City ikke akkurat kan forventes å klare å gjenta bedriften fra forrige sesong.

Leicester beviste i fjor at ethvert lag kan i teorien vinne Premier League, men de største odds-favorittene til å vinne i år er nå engang storklubbene Man City, Man United, Arsenal, Chelsea, Tottenham og Liverpool.

Oddsvarianter for Premier League

  • Premier League Winner odds – Engelske Premier League 2016/17 Winner-odds er et av de mest populære markedene som gir deg en sesonglang underholdning og handler enkelt og greit om å satse på hvilket lag som kommer til å vinne Premier League.
  • Premier League Relegation odds – Betting på det engelske Premier League 2016/17 Relegation- (nedrykk) – markedet er et av de andre mest populære markedene, men husk at det her er 3 lag som vil rykke ned, så oddsen på lag som Burnley eller Middlesbrough kan bli relativt lav.
  • Premier League Top Goalscorer Betting odds – Tror du at du kan forutsi hvem som vil de beste spissene denne sesongen? I så fall bør du ta en titt på Toppscorermarkedet for engelske Premier League 2016/17.
  • Premier League Top-4 Betting Odds – I tillegg til vinnerlaget kan du også satse på et lag som blir ett av de topp-4 beste. Det finnes også engelske Premier League-markeder tilgjengelig for topp-6 og topp-10 beste lag.
  • Premier League Top London Club betting – Ettersom vi alle elsker en dose lokal rivalisering, er det å satse på hvilken London-klubb som vil avslutte med best resultat et morsomt bet. Det finnes også tilsvarende markeder for ‘Top Midlands Club «og «Top North-West Club».

Premier League: – Hvem vinner i 2016/17?

Når Premier League ble sparket i gang lørdag 13. august kom siste sesongs gigantiske overraskelse fra Leicester City som regjerende mester.

Vanligvis er det lave odds på de regjerende mesterne som vinnere av Premier League, men ikke denne gangen. Leicester City gir etter sesongstart en odds på 29,00 som vinnere, som er åpenbart en helt annen odds enn oddsen 5000 som noen bookmakere tilbydde på Leicester sist sesong.

Utfordrerne for tittelen er mange; Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Tottenham og Liverpool er alle ment å spille en rolle her.

Hvem som ender opp med å vinne Premier League i år, må vi vente med å se til sommeren 2017, da røyken fra de 38 spillerundene har lagt seg.

Ender gullet i Manchester?

Manchester City er pre-favoritter til å vinne Premier League denne sesongen, og de bør da også være i stand til å forbedre forrige sesongs prestasjoner når hovedtreneren heter Pep Guardiola. Mye avhenger av om spanjolen vil ha troppen klar til å praktisere systemet som han tidligere har vunnet titler i flom med i spansk og tysk fotball.