Om oss

Alltidfotball bild - om oss.

Alltidfotball er plassen for for alle dere glade, ihuga fottballfans og her vil vi gi dere mye matnyttig informasjon til dere der ute som er på jakt etter ”det lille ekstra” som det kanskje ikke er så lett å finne andre plasser. Denne spillsiden ble utviklet av en gjeng fra Stavanger: Trond, Magne og Kjetil, som er store tilhengere av Premier League. Ikke overraskende er det nettopp Stavanger som er favorittlaget deres! Vi kommer her til å gi deg en omfattende fotballguide hvor vi vil presentere alt fra aktuelle fotballnyheter til historiske tilbakeblikk gjennom fotballens lange historie.

Forvent deg også både videoer og artikler hvor vi forsøker å kunne gi det som ingen andre nettsider som omhandler fotball har på menyen. Vi vil hovedsaklig fokusere på norsk og engelsk fotball, men regn også med fyldig dekning fra andre store spennende ligaer slik som Serie A, La Liga og tyske Bundesliga.

Spill på fotball

Du vil også finne mye informasjon om hvordan du kan begynne å spille på odds på f.eks. hvem som kommer til å score i de største fotballkampene. Du har sikkert fått med deg at mange nettsider som tilbyr odds i dag, har en rekke markeder og odds på toppscorere. Spill på alt fra den første og siste toppscoreren til om spissen scorer i slutten av andre omgangen. Et hav av solide bookmakere – ikke minst Norsk Tipping – tilbyr mange spennende muligheter til å satse på toppscorere, ofte i kombinasjon med sluttresultatet. Vi håper du får stor glede av spillsiden vår og ønsker deg hell og lykke med bettingen din!